torsdag, juni 01, 2006

Vilket hat!

Trodde inte man kunde hata en person så mycket som man hatar denna person.
Kan lova med största sannolikhet att han är sveriges mest hatade man.
Hans namn är Henrik Pontén, tror jag nämt detta tidigare i bloggen. Det som stör mig mest är att han får härja fritt utan att någong över huvudtaget håller honom i koppel. Det är rätt lustigt att den svenska polisen inte har bättre försig än att jaga finniga tonåringar.
Varför tar de inte sådana här tag emot den organiseradebrottsligheten eller mot traffickingen som försegår för fulla muggar medans polisen jaga finniga tonåringar som tankar hem en och annan musikCD från sin polare. Förstår inte vad som är så brottsligt med det.
Det är ju precis som när man har ett kassetband och går över till grannen för att spela in en skiva sosm han/hon har.
Det är ju inte brottsligt eller hur?
Men att göra precis samma sak fast i en lite mer mordernare upptappning då blir det helt plötsligt olagligt varför?

Varför vill Sverige förstöra små tonåringars liv genom att regga dem som brottslingar?
Att förstöra en studerande tonårings framtid med en sån här liten skit ska rent ut sagt, är det då inte bättre att tex rädda unga kvinnor i 12års åldern och uppåt, rädda dem från den hemska trafficking som de utsättsför. Eller varför inte jaga EKObrottslingar som svindlar runt med miljarder. Nä det är ju viktigare att jaga en liten snorunge som knappt hunnit bli straffmyndig.
Ibland undrar jag hur de resonerar. Läste även att det tillslaget som de gjorde igår, då lyckades de till och med förstöra för andra som inte hade nått maed saken att göra. det är massor av hemsidor som inte funkar nu bara för detta och företag som inte kan göra nått heller.
HUR fan tänker man då när man gör ett sånt tillslag?

Det är ju massa oskylldiga (säger inte att de andra är skylldiga) som får lida för det och förlorar pengar på det. De tänkte vist aldrig på vad som skulle hända med dem.


Inga kommentarer:

 
RSS via nybloggat.se