söndag, januari 24, 2010

Dejtingsidor!

När man ser alla som lockas till dessa olika nätdejting sidor runt om i cyber-rymden, kom jag och tänka på hur desperat kan folk bli för att hitta den rätta!
Har det gått så långt att de inte längre ser någon annan utväg än att behöva betala för att hitta sin stora kärlek?
Eller vad är det som driver folk till att betala för att kunna hitta sin kärlek?
Vad kan dessa dejtingsaiter ge för garantier?
Om man väl betalar massa pengar i månaden vill man ju ha garantier.

Min erfarenhet av kompisar som träffat folk genom nätdejtingsaiter är inte den bästa.
Ett exempel på detta är en kompis som jag har som har dejtat som tusan genom dessa olika sidor.
Hon har bara lyckas träffa massa psykopater till killar rent ut sagt. Är det kanske till och med så att även om man måste betala för sig, så lyckas de ändå inte kunna gallra bort dessa idioter till människor.
några exempel på de som har hittats på dessa saiter är följande:
Våldtäktsmän!
Pedofiler!
Stalkers!
Kvinnomisshandlare!
Kontrollfreaks!
Galningar överlag!
och andra psykopater.

Ännu har jag inte fått bekräftat någon motsats till detta. Inga normal människor?
Sen dessa olika människor som chattar i evigheter med varandra och slutligen bestämmer träff fast de bor 40-70mil ifrån varandra. Förstår inte dem heller. Är folk verkligen beredda på att flytta 40mil för att få vara med en viss person?
Känns som en inutahelvete stor chansning. Tänk om man har ett välbetalt jobb och alla sina vänner i en stad. Ska man då verkligen flytta därifrån och sedan flytta in med en totalt okänd människa i en helt ny stad där man inte känner en kotte och inte har nått jobb i heller?

Det är många frågetäcken kring detta fenomen men dessa saiter forsätter att driva in sjuka summor pengar på folks hopp om lycka. Men de är ju inte de enda som gör det så varför skulle de vara annorlunda än ett spelbolag?

För er som fortfarande är sugna och nyfikna på vad dessa saiter skulle kunna ge er så får ni en länk här! Vem vet ni kanske kan ju bli beviset att min teori spricker eller håller.

1 kommentar:

HannaFindus sa...

Alla dessa pop up-fönster som stressar en med sina budskap om att man inte kan leva ensam borde fasiken räknas som hets mot folkgrupp. Trivs man inte ensam med sig själv borde ju inte andra kunna göra det heller.

Innan hade jag en fruktansvärt dålig syn på nätdejting efter att ha träffat folk som lekt lite för mycket i photoshop, samt behandlat en som om man var på anställningsintervju. Men tredje gången gilt, tänkte jag och har nu träffat en helt underbar kille! Men jag hade nog himla tur med tanke på hur ofta man fick mejl från folk vars namn var "Adventureman" och sånt skit...hahaha.

 
RSS via nybloggat.se