fredag, januari 02, 2009

Som En Raket Rakt Upp i....

Årets första inlägg får väl ta och handla om nyårsfirandet som gick av stapeln 18.00 hemma hos Doris & co. Blev en riktigt lyckad kväll med mycket öl och väldigt god mat.
Var en rätt lugn tillställning var bara ca 9 personer som hade mycket trevligt.
Det bjöds på tacopaj med deverese tillbehör till mycket uppskattat.

För att låta maten smälta undan blev det lite rockband och andra sällskapsspel. Lisa och jag spelade lite biljard (jag vann så klart).

Istället för att ens försöka få tag i en taxi för att åka ner mot stan stannade vi kvar och smällde av våra egna smällare på trädgården vid 12slaget. Podde hade skaffat sig en låda med innehållande 1kg krut. Efter att ha bränt av den vid strax efter 12slaget. Var vi väl alla lite besvikna på att den inte alls var så häftig som vi hade hoppats på. Men va ska man göra ca 1 500 spänn som gick upp i rök.

Efter att vi sett klart på alla fyrverkerier och frusit fingrarna av oss gick vi in för att fortsätta festandet. Sådär framåt halv tre tre tiden började vi alla bli lite småtrötta och några gick och la sig och vi andra drack upp våra sista öl och begav oss hem. Även vid denna var det helt omöjligt att få tag i någon taxi hem så jag och Lisa gick hem till henne som bara bor i slutet på samma gata som Doris och Podde.
Vi satt hos henne och snackade skit långt in på småtimmarna. En sak vi kom fram till var att vi knappt var fulla. vi hade båda hävt i oss ca 10 öl men pga. av all mat och det lugna tempot vi hållit att det inte hade gett något utslag. Vilket var skönt för då skulle vi slippa en jobbig och seg baksmälla dagen efter.
vid halv sex sex kände vi väl att vi kanske borde lägga oss.

Igår blev det inte mycket gjort alls. Vi kollade film hela dagen från det att vi vaknade fram till fram till sent på kvällen. En annan sak som jag noterade var att hon är en rätt ball brud som snusar, rapar rakt ut, snarkar (men det vägrar hon erkänna) och är elektriker.

Inga kommentarer:

 
RSS via nybloggat.se