fredag, augusti 05, 2005

DJ Calle, vi vill dansa!

DJ Calle är en av landets sämsta DJ:s.
Det är rätt kul hur klubbar kan var så blinda, för det snackas öppet om hur dålig han är.
Det är med stor förvåning att de envisas med att ha kvar honom (troligen för att han är billig).
Jag tror att t.ex. Statt i Tranås som är en av hans kunder (Troligen den största och snart enda) inte har märkt att han inte spelar vad folk vill ha.
Man kan gå fram till honom och fråga efter en låt som man själv vet att 86% av "publiken" vill ha. Då kan man få svaret "Nej har inte den gå ner å dansa med dig" eller "Nej, är det du eller jag som är DJ, det vill de inte ha." osv. Han är otrevlig och spydig.
Han tror på fullaste allvar att han är nån super-DJ som egentligen hör hemma på Ibiza eller nåt i den stilen, men i själva verket hör hemma på sin egen lilla privatfest där hans närmaste vänner får lida till hans musik.
Men ibland när han väl får på en låt som alla vill ha så har han antingen på den i 1 minut eller så pratar han sönder hela låten med en massa ord som inte har nån speciell innebörd eller nån mening.
Har ni det bra?!
Vill ni ha mer?!

Efter det löper en dialog utan mening och utan nån som helst betydelse. En dialog om hur han kommer att spela hela natten och att det snart är dags för en eventuell gästartist.
Detta med att ha gästartister är faktiskt en riktigt bra grej, Statt i Tranås har faktiskt haft artister som Petter, Tess, BB Klas (ej en artist, bara en ö-kändis) och några lokala band.
Men dessa har inte fått vara på scenen nån längre stund. Petter hade de på scenen i en halvtimme och Tess sjöng typ 3-4 låtar sen var det dags för DJ Calle igen och dra på sin musik som han tror vi vill höra.
Vi gick inte till Statt för att höra DJ Calle utan vi gick dit för att höra Petter och Tess och de andra gästartisterna som var på besök.
Vi i Tranås vill att Statt ska börja leta efter en annan DJ.
Detta skulle innebära att mer folk kommer och mer folk på dansgolvet som dansar och blir törstiga och köper mer drinkar mm.
Vi går till statt med en liten förhoppning om att kanske idag kommer vi att ha bra musik att dansa till.
Men så blir aldrig fallet ibland känner vi hur meningslöst det är att gå till Statt för vi vet att DJ Calle inte kommer spela nån bra musik, så vi tar oss till alla andra barer runt om i Tranås
Nä DJ Calle, du är faktisk en av sveriges sämsta DJ:s.
Tycker du bör lyssna på våra önskningar och skaffa de låtarna till nästa gång du spelar annars kan du bara dra dit pepparn växer.

Alla som har läst detta och inte varit på nån nattklubb där DJ Calle har spelat, lyd mitt råd, det är inte lönt att gå dit.
Jag kommer skriva om jag ser nåt ljus, men så länge ska ni undvika att gå dit när han spelar.
Det finns alltid nåt bättre ställe att gå till.

Tack för mig!


CHOP CHOP

Inga kommentarer:

 
RSS via nybloggat.se