onsdag, oktober 03, 2007

Sälj norra Sverige till Finland!

En skön dag idag. Dagens hetaste diskussion var den vi hade på lunchen idag efter att smörgåstårtan landat i magen. Vi började prata om det där nya programet grannfejden eller vad den nu heter. Där det var två norrlänningar som bråkade med varandra och den diskussionen tog oss in på den fejden mellan två andra familjer där uppe som till och med hotade varandra med vapen å skit. Manx kläcker ur sig att vi kan sälja hela norra Sverige till Finland eller nått. Vi behöver inte tjuskallarna där uppe. Oftast brukar ju argumenten gå tvärtom ex sälj Skåne till Danmark. Men vi började att diskutera om att allt ovanför sundsvall kan man sälja till Finland.
För det första försöker de lura i oss med sin dialekt att de är snälla och goa medborgare som är lugna och lever i harmoni med naturen. Vilket är ren jävla bullshit! De e fruktansvärt elaka både mot varandra och framförallt mot inflyttade svenskar från söder. De vill lixom vara för sig själva där uppe och inte beblanda sig med andra de vill tala sitt eget påhittade språk och de vill skjuta vargar hej villt. Ju längre norrut du kommer ju förvandlas det svenska språket till nått som liknar det finska. Många av den kan inte tala tydlig svenska överhuvudtaget. De har egna skolor där de lär sina barn prata deras lustiga språk. Det enda som saknas är att de skulle börja med klickljud i sitt språk med. De bor inte i riktiga hus utan i kåtor och handlar med renar. Istället för vanligt kebabkött (typ lamm eller vad nu är här ner i söder) har de renkebab. De kör med hembränt för att de inte har pengar till att gå på systemet eller för att det är 20mil till närmsta systembolag.
Därför ansåg vi att man borde dra gränsen nånstans vid Sundsvall.
Lite kul med en annan synvinkel på det hela ibland. Man är ju rätt trött på det uttjatade gräv bort Skåne!

Läste att Bush nobbar Iran. De hade erbjudit honom att åka dit och tala om terrorism, mänskliga rättigheter och demokrati på ett universitet. Men han bara vägrar att sätt sin fot i det landet tills de gått över till demokrati bla. Jag tycker han har en riktig chans med att tydliggöra allt som är fel med Iran. Ett sätt att få den yngre generationen att bli intresserade av det, så de sedan kan kämpa för det på egen hand istället för att USA ska behöva bomba det landet med sönder å samman.

Haha nu stämmer vist en kvinna i USA Apple på 1 miljon. Anledningen är att hon anser att hon blivit blåst på 200 dollar. Hon hade köpt en Iphone till full pris och efter nån vecka efter hennes köp sänkte Apple priset på sin Iphone 200 dollar. Alla produkter går ner i pris det vet ju alla eller hur?
Apple gjorde så att de fixade till det för andra som kände sig blåst med att de fick tillbaka mellanskillnaden. Men denna kvinna nöjer sig inte med det utan tycker att det e helt rimligt med att de betalar just henne 1 miljon för det. Hur dum får man bli?
Däremot kräver Louise från vetlanda kommunen på 1,5 miljoner. Det e ju en tjej som verkligen förtjänar en sån summa med tanke på vad hon varit med om. Men det ser vist inte så ljust ut på den fronten.


5 kommentarer:

Anonym sa...

"läses med bred norrlänska"

höredu din lilla råtta! du ska passa dig jäligt noga i framtida inlägg på din jäla patetiska bloggjävel.

man snakar int skit om oss ursprungsfolk! de är dåli stil!

ni jäla ekvator folk ska int komme här o trakesere os bare för vi int prater som er

Anonym sa...

Lol, Bra jobbat med stavningen där, du bekräftar bara hans kommentarer..

Anonym sa...

LOL de var ju säkert inte min mening att göra de heller då!

Anonym sa...

Ey, veiko 56k/bit.. Skit ner dig din j*vla norrlandsbög!

Anonym sa...

ditt satans särjävul tro satan inte att du ska hålla käften uppe när du är så satans dum att du tror att vi bor i lappkåtor i norrbotten. Håll du igen käften så hade du bidragit till bättre miljö och mindre gasutsläpp som förorenar våra renar.

 
RSS via nybloggat.se