fredag, maj 23, 2008

Är du en ful eller snygg tjej?

Jag har en teori!

Snygga tjejer har i princip bara ”fula” tjejkompisar. När man ser ett tjejgäng till exempel på korgen.
Låt oss säga att gänget består av fem stycken tjejer. Om det är ett gäng tjejer som är bra kompisar med varandra och umgås mycket överlag. Då består detta gäng av en styck pangbrud (som oftast är den som styr och ställer i gruppen), tre stycken fula tjejer (ofta överviktiga eller mindre attraktiva) och en styck brud som ser helt ok ut varken översnygg eller ful (denna tjej är oftast bästis med den snygga bruden).

Detta slår aldrig fel. Skulle det vara så att gruppen består fem stycken riktigt snygga tjejer är det bara ett tillfälligt hopsatt gäng som inte umgås allt för mycket med varandra utan känner bara varandra ytligt.

Varför är det nu så på detta viset?

Jag har en teori om det med…. Såklart!
Anledningen till att snygga tjejer har fula vänner är för att de vill helt enkelt vara den snyggaste i gruppen. De vill vara den mest attraktiva tjejen och vill inte behöva oroa sig om konkurrens från sina vänner. De har även ett
kontrollbehov och vill kunna styra och ställa bland sina vänner för att kunna få sin vilja fram. Sen är de ofta inte allt för smart heller utan det är de andra tjejernas uppgift att lära henne. Väldigt enkel förklaring eller hur?
Okey men varför är då de fula tjejerna vän med denna tjej och inte har egna grupper med ännu fulare tjejer i?
Jo det är så enkelt att de vet att om de hänger ihop med denna tjejen ökar deras status och chans att kunna känna sig attraktiva av andra. De får bättre självförtroende och de vet att chansen att få träffa sin drömprins blir ännu större.

Nu behöver inte denna snygghet och fulhet vara baserat på det fysiska planet (men oftast). Det kan också vara på det inre planet. Känner man sig ful blir man ful osv.

Har en teori när det gäller killar också men det spar jag tills en annan dag.


Haha detta spelet verkar vädigt roligt.... eller inte.
Inte speciellt ofta men donerar saker till okända organisationer. Eller snarare jag känner inte till det.

Over and out.

2 kommentarer:

HannaFindus sa...

Jag tror att du har en poäng i många sammanhang, men detta innebär ju i såfall också att där inte finns tjejer som är snygga OCH smarta och tar med sig ett tjejgäng, vilka ser bra ut? Har jag fattat rätt?

HannaFindus sa...

Jag tror att alla snygga tjejer har en eller flera kompisar som är direkt fula, som är bra att dra med ut om man vill synas i mängden. Med detta inte sagt att man drar med sig hur många som helst bara för att man ska sticka ut i tjejmängden.

 
RSS via nybloggat.se