lördag, september 22, 2007

Sluta! annars skjuter jag!


Nähä idag ska jag åka till Tranås och festa lite. Ska bli kul å träffa lite kompisar som man inte har träffat nu på ett anal månader. Humm var nog ca 4 månader sedan jag var hemma.
Casper (hunden) kommer bli helt till sig av lycka. Han brukar vara ganska deppig tills jag kommer hem. Då blir han så glad så han vet inte vart han ska ta vägen, hel tossig blir han.
Man kanske skulle åka en såndan här hem istället för att ta tåget.


Haha kul å få sparken för att ha surfat inte på ebay. Fast iofs man ska ju kunna sköta sitt arbete med. Finns väl de som e beroende av Blocket här i sverige med dock.

Ännu en skola i skottdrama. Kan inte fatta att USA aldrig vaknar upp. Den där jävla vapen lagen måste man ju bara ta å skrota. Det ska va lika svårt att få vapenlicens som i Sverige. För kan en unge som känner sig hotad/mobbad få tag i ett vapen på nolltid. Sendan gå till skolan och skjuta hejvilt runt omkring sig har det ju faktiskt gått för långt. Eller hur?

Castro is still alive!

6 kommentarer:

Anonym sa...

ja, verkligen! när ska de fatta?! verkar som om varenda unge kan få tag i vapen lika lätt som en hamburgare, helt sjukt...

Folkomrostning Nu! sa...

Trots liberala vapen lagar i usa sa har sverige nastan dubbelt sa mycket mord och sjalvmord per capita.

Anonym sa...

de är inte vapenlagarna det är fel på. det är hur barnen blir uppfostrade samt alla jävla gäng... dom som begår alla dessa mord i skolor är barn som blivit mobbade från första dagen i skolan o som fått nog!

skrämmande men tänk er in i deras situation. en pappa som slår dom när dom gjort nåt fel. en mamma som går på gatan. massa snorungar som mobbar dom för dom inte har dom rätta kläderna, tjejer som garvar på grund av deras utsende sociala inkompetens... tro fan att dom vill döda nån. hade de inte funnits vapen hade dom ju fan bara använt pilbåge eller kniv eller gjort en bomb...

Anonym sa...

Bäste anonym..

Une: Din slutsats är alltså att barn som är mobbade i regel har fått dålig uppfostran, oftast av en misshandlande far och en missbrukande och horande mor?

Deux: Vad är kniv, och inte minst pilbåge för nåt om inte vapen?

Anonym sa...

men hur svårt är det att få tag på kniv o pilbåge i sverige då?????

Anonym sa...

Håller med. du kan gå till närmsta byggafär o div andra afärer & marknader. o bara köpa en kniv. är inte enns svårt för en 10 åring

 
RSS via nybloggat.se