lördag, september 15, 2007

Staten säger nej, bestämt nej, där blir det nej!

Jaha som att det inte var nog för alliansen att höja tobaks skatten skyhögt förra året. Nä nu ska de hja det ännu mer. Vist det kan ju vara bra om man vill få folk att sluta snusa och röka. Men är det deras uppgift att bestämma om vi ska få leva osunt eller inte?
Som det ser ut nu är kommer det innebära att för min del höjs den kostnaden med nästan 1000SEK per år. Som att jag inte redan la tillräckligt.

Läser man in DN och SvD så ser det inte ljust ut, det må jag säga.

Men en rolig nyhet är att Thåström kommer vara med på en ny Cornelis-skiva. en hyllning till Sveriges största vis-sångare någonsin. Ska bli jävligt kul å höra. Det kommer vist gå snabt att spela in skiva och få ut den i butikerna. Ett måste köp irfrån min sida.

6 kommentarer:

Anonym sa...

okej. det är förjävligt! men frågan är ju varför detta patetiska land som vi lever i ens har snus. det är förbjudet i alla andra eu-länder. bara eu-kåta sverige som på ett konstigt sätt både lyckas ha kvar snus, systembolaget, spelmonopol, och andra diverse andra statliga monopol som helt strider mot eu´s grundpolitik. sverige som är sånt jävla land som direkt ska lägga sig i så fort ett annat land gör nåt fel, snackar skit om alla andra länders problem.

JAg anser att det bästa sverige kan göra är att låta USA köpa oss och leda oss till framgång. för som vi har de nu så kommer vi snart att gå under. Tänk på det bra vi hade kunnat bilda. Vår sjukvård och chansen att leva the american dream! att när som helst kunna stämma ett storbolag och bli miljonär.


En annan fråga.. vad gjorde du i helgen hunken?

Anonym sa...

Du måste väl ändå förstå att det ligger i statens intresse att folk ska leva så sunt som möjligt? Rökning och snusning leder till sjukdom och ibland när man är sjuk hamnar man på sjukhus. Sjukhusen i Sverige ägs av staten och kostar pengar, skattepengar. Det vore väl rätt gött om fler kunde sluta röka och snusa? Då skulle vi kunna göra så mycket roligare saker för pengarna. Hänger du med?

Anonym sa...

Javisst, alla sjukhus ägs av staten, eller ... och alla idioter som skriver kommentarer borde förstatligas och börja om i den nya förträffliga skolan. De kanske kan lära sig nånting, nu när Björklund håller i pekpinnen.

Anonym sa...

idioter asså.. herre jävlar vilka idioter

Sven O Franzén sa...

Till alla som bidrar med nåt till den här bloggen (innehåll och kommentarer) har jag bara en sak att säga..

DIN MAMMA!

Anonym sa...

"Sven O Franzén"

Din mamma är fet ful o jävligt billig!
Skaffa dig ett liv o en pappa som inte är sjöman!

 
RSS via nybloggat.se