fredag, juli 20, 2007

Ett mörkt kapitel!

Hon fortsatte att gå genom den långa och helt mörka korridoren med hjälp av ficklampan hängades på bröstet kunde hon se ett par meter framåt. Det var helt tyst, helt tyst alldeles för tyst för att hon skulle kunna känna sig lugn. Det enda som hördes var ljudet vattendropparna som träffade de golvet och ekade genom den långa korridoren och klackarna från skorna som med ett bestämt steg försökte ta sig fram genom korridoren. På nått sätt kände hon sig inte ensam hennes puls gick på högvarv vem vet vad som kan komma härnäst med tanke på vad hon fått bevittna tidigare. Hon kramade om järnröret allt hårdare så för att vara berädd på vad som skulle komma härnäst.
Allt eftersom som hon närmar sig slutet av den otroligt långa korridoren ser hur det inte bra droppar vatten från taket utan att väggarna är ner stänkta med blod. "Vad har hänt här egentligen?" "Vad är det här för ställe?" "hur har det kommit hit?" "vilka kan ha gjort detta?" många frågor börjar fara genom huvudet och inga svar.
Nu är korridoren snart slut och den mörk ståldörr uppenbarar sig, hon greppar försiktigt knoppen på dörren och vrider om. Ett klick hörs när när låset låses upp och den tunga ståldörren ger ifrån sig ett högt och knarrande ljud ifrån de nästan sönder rostade gångjärnen.
Bakom dörren uppenbarar sig ytligare en lång korridor. Lika tom och mörk som den första. "Finns det inget slut?" tänker hon och går allt snabbare genom korridoren. Ett skrik ekar genom hela korridoren Heather stelnar till kramar järnröret hårdare än någonsin innan. Det var ett barnskrik hon hörde. Men var kom det ifrån? Hennes blick far genom det mörka korridoren men det går inte att uttyda några konturer och ficklampan når inte tillräckligt långt för att se. Heather börjar gå långsamt framåt smygandes genom korridoren höjer hon järnröret i en ställning som liknar en basebollspelare som e på väg att klippa till en farande boll. På väggen till vänster ser hon en till ståldörr. Hon hör konstiga ljud från andra sidan dörren. Ljudet kan liknas som en morrande varg som äter. I springan under dörren rinner en smal slinga med blod ut och söker sig mot Heather fot. Hon känner en väldigt stickande lukt som kan liknas med as, död fågel eller ett dött lik. Försiktigt fattar hon handtaget om dörren och öppnar den långsamt. Denna dörren knarrar inte lika mycket som den innan. I rummet gungar en glödlampa fram och och tillbaka och i ena sekunden ser hon nått bestliknande monster som skulle kunna föra liknelser med en rabies smittad hun som är fullt upp i att äta på nått dött på marken framför den.
Det ser ut att vara ett barn som ligger framför men det kan inte ha varit det barnet som skrek nyss för barnet ser ut att ha varit död i flera dagar det är vitt och stelt. Heather höjer återigen järnröret för att slå ihjäl besten.
Då plötsligt besten stannar upp med sitt ätande och ser upp på Heather som stelnar till. Besten morrar till och tar satts och hoppar upp mot hennes ansikte i samma stund svingar hon järnröret.

Inga kommentarer:

 
RSS via nybloggat.se