torsdag, juli 05, 2007

Sicko för en sjukling

Efter en kanon helg förtjänar man säkert att vara sjuk... Fan kan inte prata och har lite feber jävligt täppt i näsan. Har fått dricka whisky hela dagen för halsen skull. Funkar faktiskt.
Sen när man ligger hemma å är sjuk å vill bara vila så kör vaktmästar jäveln igång med gräsklipparen. Vist kan man ju godta om det inte hade vart för att han klippte gräset igår eller om det var i förrgår. Lixom så snabbt växer inte gräset. Men okey kan godta det med om det hade vart fint väder men det har för fan spöregnat hela jävla dagen och då kan man ju inte ge sig ut å klippa gräs-helvetet eller hur?!

Sen såg jag den irriterande skata med sin nya hona med började kraxa så fort vaktmästaren hade klippt klart i spö regnet.
Men var inte så jätte farligt idag iaf han höll bara på nån timme.

Ja just det tittade på Sicko idag fan älskar Michael Moores dokumentärer. Denna gången har han gett sig på det amerikanska sjukvårdssystem helt jävla sjukt deras system är. Ska fan aldrig mer klaga på det svenska sjukvårdssystem och det tycker jag ingen annan ska göra heller utan se den filmen så fattar ni.

Exempel: Var en som hade lyckats såga av toppen på långfingret och toppen på ringfingret. Han fick välja på att sätta tillbaka långfingertoppen för ca $60 000 eller ringfingertoppen för endast $12 000. Vem fan vill behöva gör ett sånt val först å främst och dessutom för de summorna. Han valde ringfingret.
Sen åkte Michael till England, Frankrike, Canada och Kuba. Alla de 4 länderna har faktiskt bättre sjukvård än Sverige i Kuba är till och med gratis att gå till tandläkaren.
Sen har vi ju de älskade Fransmännen gillar dem starkt. För när de inte gillar nått eller tycker nått är orättvist så säger de verkligen ifrån. Dvs de strejkar på riktigt och inga mesiga strejker som här i Sverige. Ta exemplet när de franska lastbilsförarna inte var nöjda med arb.tider och löner de bara stannade alla lastbilar och välte ut innehållet på gatorna och bara vägrade ta en meter till innan de fick som de ville. Jämför man det med den svenska sjukhus-strejken som var för några år sedan den var ju hur mesig som helst. Dessutom fick det sämre än va de hade innan... helt jävla otroligt. Ska de strejka så ska de inte jobba då hade den tvisten varit löst på bara ett par timmar för ingen regering vill ju att ens sjukhus ska stå stilla och folk som blir skadade ska dö eller hur?!

En annan som Michael även tar upp i denna filmen som han har tagit upp i sina andra är att USA:s regering har lyckats skrämma vettet ur sin befolkning. Deras motto är ju att: Är folk rädda så konsumerar de mer. Helt sjukt asså är du rädd för att få cancer så köper du massa olika tabletter och allt som hör där till för att de säger att det ska hjälpa. Är du rädd för att en terrorist ska komma och attackera dig köper du vapen och allt som hör där till och rustar för krig. Skulle nån få ett hårstrå i sin mat så stämmer man dem osv.
Ja ett riktigt riktigt sjukt land är vad USA är de är fan livrädda för allt.
Dessutom är det en heldel som inte har nån allmänbildning alls. Snacka om att regeringen och företagen styr sitt folk med en järn handske. Börjar systemet vackla lite ja då letar de bara upp ett land å startar ett krig.

Tycker det e fett hån mot USA att Kuba deras ärkefiende har bättre sjukvård än de själva.

Hummm i och med att min blogg tydligen är så bra optimerad vore det faktiskt kul att testa på att skriva lite skit om George W Bush för att som om CIA eller FBI kommer och knackar på dörren. Nått som innehåller "Bomb the Whitehouse and kill George bush and his goverment" kul å testa iaf. Skulle dock inte sörja en minut över honom om nån satten kula mitt i pannan på honom. Hittade denna bilden när jag googlade och tyckte den var helt klockren asså eller vad säger ni?

MissBarras nya blogg

Ja den Sicko passade bra för en sjukling som jag idag.

PS Detta är en av FBI:s Most wanted fugitive:



Hans namn är Jorge Alberto Lopez-Orozco
The FBI is offering a reward of up to $100,000 for information leading directly to the arrest
DS

Inga kommentarer:

 
RSS via nybloggat.se