tisdag, juli 10, 2007

Så gayig men ändå så matcho, hur?


Vilken härlig dag det har varit än så länge. Var ute och tog en långpromenad förut (jätte skönt för att rensa tankarna).
Ja funderade på lite allt möjligt under promenadens gång. Kom på ett par nya affärsidéer både lagliga och olagliga hehe. Sen träffade jag Micke och Carro och deras ny tillskott Naomi världens sötaste unge.
Var så kul för Crille och jag frågade mig precis innan jag gick ut om jag hade sett henne. Lite ballt faktiskt. Så Ja Crille nu har jag sett henne och hon e världen sötaste.


Sen fick jag mms från Daisy med hon undrade om jag hade lust att komma på fest imon. Troligtvis så åker jag väl hem till min gammla hemstad å hänger med på fest. Kanske till och med stannar där några dagar kan ju va kul å träffa mammsen å pappsen med under semestern.

Käkade revben och potaissallad nyss samt tog en riktigt god öl till med. Satan va underbart kanske det bästa man kan käka och dricka en varm sommardag som denna. Kom på att jag sitter här å bloggar i total tystnad det kommer ingen musik ifrån sterion LP-spelaren eller datorn, högst ovanligt dock är TVn på men med inget ljud. Hör inte ens nått skrik uteifrån totalt tyst. Bara mina fingrar som slår mot tangentbordet, faktiskt jävligt skönt.

Kanske skulle dra på en talbok och lägga sig å vila lite. Har ju lite kvar på Jenna Jameson bok How to Make Love Like a Porn Star. Den boken rekomenderar jag starkt otroligt bra bok. Skrev nått inlägg om den för ett litet tag sedan (här). Kan ni läsa om ni undrar lite om den.

Just det ja! Jag såg en bra film igår, Spiderman 3. Den kan jag starkt rekommendera för er som inte har sett den. Coola skurkar som är med i den med. Dock tyckte jag att var lite väl degig i vissa partier av filmen, det kunde ha vart lite med action i den faktiskt. Men den var bättre än 2an enligt mig iaf. Dessutom är ju spindelmannen en av favoriterna när det gäller superhjältar. Kom och tänka på det igår när jag såg på den med. Att så fort det kommer en superhjälte så dyker det helt plötsligt upp en massa superskurkar. Tex om jag skulle bli en superhjälte av nått slag idag. Så skulle det inte dröja länge innan det kommer en superskurk som jag måste bekämpa. Hur kommer det sig att inte superskurken kommer först och sen kommer hjälten?
Dessutom om man tar spindelmannen som exempel det utspelar väl sig nån sorts av nutid för man väl se det som. Då har det lixom gått flera tusen år innan nått händer. Sen kommer de som på löpande band en massa superskurkar var kommer dessa skurkar ifrån? och varför just nu? hur kommer det sig att de inte kom tidigare och tog över världen då det inte fanns nån hjälte?

Tittade även på sommar torpet igår med. Fråga mig inte varför men jag dö zappa och så slutade tvkontrollen att fungera så fastnade på det programmet. Då hade Ernst Kirchsteiger några gäster hoss sig bla mat-Tina och Martin Timell. Det blev Martin vs Ernst det var rätt kul å se faktiskt. Martin Timell måste vara sveriges sämsta snickare som visar det öppet med för hela svenska folket. Dessutom stör jag mig på att han hela jävla tiden ska vara så matcho. Jag tror jag spyr. Tacka vet jag Ernst han kan ta mig fan mixa
matcho med gayighet helt sjukt bra. Förstår inte hur han kan vara så gayig i vissa avseenden men ändå behålla hela matchoheten i det hela.
Han e verkligen nått extra. Svenska folket älskar honom och matcho-killar som själva inte klarar av å hålla den balansen av matcho och gayighet hatar honom för att de vet att de är sämre människor därför ryser de agg mot honom...
Jag diggar honom starkt, han e ball tycker jag, han e Ernst Kirchsteiger.
Oh kom på en sak till jag har ju träffat Ernst en gång han var å höll föredarg i min skolla som jag gick på. Han sa det att när han träffar nytt folk så brukar han inte ta i hand utan han brukar kramas istället. Så när jag gick fram till honom å skulle tacka för föredraget och fråga om lite design råd så gav han mig en kram... helt galet. Slå det om ni kan! har ni kram

1 kommentar:

Anonym sa...

Tror Ernst sa så bara för att han ville få en kram av dig ;P :D

 
RSS via nybloggat.se